Política de galetesDefinició i funció de les galetes

Una galeta és un fitxer que es descarrega al seu ordinador a l’accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari.
Aquest lloc web, a l’igual que la majoria dels llocs a Internet, utilitza galetes per millorar i optimitzar l’experiència de l’usuari. A continuació trobareu informació detallada sobre la tipologia de Galetes que utilitza aquest lloc web, sobre com pot desactivar-les en el seu navegador i de com bloquejar específicament la instal·lació de Galetes de tercers.

Tipus de Galetes que utilitza la pàgina web i la seva finalitat

  • De funcionament . Aquestes galetes permeten la navegació a través del web i la utilització de les diferents opcions o serveis que es presten. També s’utilitzen per millorar la vostra navegació i per optimitzar el funcionament de la nostra pàgina. Emmagatzemen configuracions de serveis perquè l’usuari no hagi de reconfigurar cada vegada que ens visita.
  • Analítiques . Aquestes galetes s’utilitzen per recollir informació sobre l’ús del nostre lloc web per part dels visitants. Utilitzem la informació per elaborar informes i per millorar el lloc. Aquestes galetes s’associen únicament a un usuari anònim i al seu ordinador / dispositiu sense proporcionar referències que permetin conèixer dades personals. Recullen el nombre de visitants a el lloc, el temps que duren les visites, el navegador, el tipus de terminal, el lloc de procedència dels visitants i les pàgines visitades.

L’ús de galetes ens permet facilitar la navegació de l’usuari i adaptar la informació i els serveis que oferim als seus interessos.
Les galetes es fan servir tant de manera permanent com temporal (galetes de sessió). Les Galetes permanents s’emmagatzemen en el seu ordinador o dispositiu mòbil durant un període de temps no superior a 24 mesos.
Fem servir galetes pròpies i de tercers per recopilar dades estadístiques de manera agregada a través de les dades que ens proporciona la seva utilització.

Tractament de les Galetes

La informació obtinguda del tractament de les galetes és tractada per GroupJob SL

Què passa si es desactiven les galetes

En tot moment podrà accedir a la configuració del seu navegador per modificar i / o bloquejar la instal·lació de les galetes, però això pot implicar que algunes funcionalitats quedin deshabilitades i que es pugui veure limitat l’accés a alguns continguts. La qualitat del funcionament dels serveis pot veure afectada.

Forma de desactivar o eliminar les Galetes

Per permetre, conèixer, bloquejar o eliminar les Galetes instal·lades en el seu equip, pot fer-ho mitjançant la configuració de les opcions de el navegador en el vostre ordinador.
Podeu trobar informació de com fer-ho al cas que utilitzi un dels següents navegadors:
Internet Explorer : https://privacy.microsoft.com/es-es/privacystatement
Safari : https://www.apple.com/legal/privacy / és / galetes / , https://support.apple.com/es-es/HT201265
Google Chrome : https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es&hlrm=en
Google : https: / /www.google.com/intl/es/policies/privacy/
Firefox :http://support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20cookies
Opera : http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html
Android (Google) : https: // www .google.com / intl / es / policies / privacy /
Windows Phone (Microsoft) : https://privacy.microsoft.com/es-es/privacystatement
Blackberry : http://global.blackberry.com/es/legal/ privacy-policy.html
També pots eliminar fàcilment les galetes del teu ordinador o dispositiu mòbil mitjançant l’ús del teu navegador. Per obtenir indicacions de com gestionar i eliminar les galetes, aneu a la pestanya “Ajuda” del seu navegador. Podràs desactivar les Galetes o rebre una notificació cada vegada que s’envia una nova galeta al teu ordinador o dispositiu mòbil.
Hi ha eines disponibles on line, que permeten als usuaris detectar les galetes en cada lloc web que visiten i gestionar la seva desactivació (per exemple, Ghostery: https://www.ghostery.com/about-ghostery/privacy-statements , http: //www.ghostery.com/faq ).

Actualització de la nostra política de Galetes

És possible que actualitzem la Política de Galetes del nostre lloc web, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre Lloc Web amb l’objectiu d’estar adequadament informat sobre com i per què fem servir les galetes. Tinguin en compte que els navegadors poden també canviar les seves polítiques i la ubicació de la informació.
La Política de Galetes es va actualitzar per última el 25 de Gener de 2021