Group Job About us
Sobre

Nosaltres


¿Des de quan?

Els orígens de GroupJob es remunten a l’any 1988. Més de 30 anys més tard la nostre constant evolució i processos de millora continuada, ens han permès adaptar-nos i seguir competint amb èxit.

¿A on?

A qualsevol zona del territori nacional gràcies a processos 100% digitalitzats. Estem en el teu PC, en el teu mòbil, ¡a un click de distància! A més a més, físicament al vostre costat quan ho preciseu. En consultoria també en projectes internacionals

¿Com?

L’eslògan “El Valor són les Persones” és la Visió de GroupJob ens permet estar alineats amb els clients més exigents i és la guia de les nostres polítiques d’actuació actuals i futures

¿Per què?

Perquè som un proveïdor estable i de confiança, preparats per informar-te i marcar la diferència des del primer moment, i perquè ens apassionen les persones i la possibilitat de formar part dels vostres projectes personals i empresarials

¿Amb qui?

T’acompanyarà un gran equip de professionals especialitzats i compromesos amb els vostres objectius. Formarem equip amb vosaltres, compartint les vostres fites i sempre alineats en valors

Sobre els nostres valors

Som fidels a els nostres valors per aconseguir el que fem i el que som


Orientació a les Persones

Som persones al servei de persones. Treballem per què qualsevol persona que es relacioni amb nosaltres obtingui només coses positives, independentment del seu rol.

Resolutivitat

Fem front als reptes amb creativitat, tenacitat, precisió i optimisme; adaptant i corregint els plantejaments fins que resulten els més efectius possibles per cada cas.

Rigor

Gestionem tots els nostres procediments i serveis amb precisió i eficiència, en consonància amb els valors i les línies estratègiques pròpies i dels nostres clients.

Flexibilitat

Ens adaptem a la realitat i necessitats dels nostres clients, oferint solucions de valor a mida per cada cas.

Agilitat

Estem preparats per reaccionar davant de qualsevol necessitat de Gestió i Desenvolupament de Talent, tenint en compte les prioritats, requeriments i terminis dels nostres clients; mantenint en tot moment els nostres estàndards de qualitat i servei.

Orientació al Detall

Ens agrada ser molt acurats, respectant les particularitats d'empreses, treballadors i candidats; oferint una atenció personalitzada durant qualsevol prestació de servei.

Èticament Responsables

Ens esforcem en exemplificar i promoure el benestar corporatiu, la transparència i els estàndards d'integritat; tant internament, com amb els nostres clients i candidats. Operar amb integritat i sinceritat és fonamental per la nostre identitat.

Sobre les nostres solucions

Escoltar activament i comprendre les vostres oportunitats en l'Àrea de Persones, ens permet posar a la vostre disposició les solucions que millor s'adapten a cada moment i necessitat.

Amb ValueJob comptareu amb autèntics especialistes i gaudireu del millor Servei Integral de GESTIÓ I DESENVOLUPAMENT DEL TALENT: Selecció de Perfils Clau, Formació i Desenvolupament, i Consultoria de l'Àrea de Persones.

Som Consultors APASIONATS PEL TALENT, amb més de 20 anys d'experiència al més alt nivell.

Anar a ValueJob
Anar a ValueJob

Amb TempJob ETT podreu solucionar les vostres incorporacions temporals o estables mitjançant els nostres Serveis de Treball Temporal, Selecció Cartera y Selecció Premium. Sempre a punt, àgils i eficients.

Anar a TempJob
Anar a TempJob

GroupJob, suma a la Qualitat, Agilitat i Eficiència dels serveis d'ambdues companyies, els següents AVANTATGES:


La GARANTIA

d'un patró comú d'Identitat en els nostres serveis.


La COMODITAT

d'un únic partner, que ofereix un Servei Integral en tot el territori Nacional

La CONFIANÇA

de professionals altament Especialitzats, amb Visió de Conjunt de cada realitat empresarial y context

Amb presència en els principals sectors i àrees

T'assessorem sobre les diferents solucions per que triïs el servei més adient per la teva empresa

GroupJob áreas

Contacta'ns


Omple aquest formulari amb les teves dades, i ens posarem en contacte amb tu per aprofundir en les teves necessitats, i poder definir una solució a mida. Moltes gràcies